top of page

Despre GONAR

Gonar Sp. z o. o a funcționat continuu din 1974. 40 de ani de experiență, în principal în producția de utilaje miniere pentru minele de cărbune, minele neferoase și carierele, îl pune pe Gonar în poziția de lider printre companiile cu un profil similar de activitate. 

În plus, Gonar produce unelte și echipamente pentru industria rutieră, silvicultură, industria metalurgică, petrochimică și minerală, precum și pentru companiile de construcții. 

Uneltele de găurit prezentate în fila "Ofertă", pentru selectarea ușoară au fost împărțite în funcție de grupurile tematice. Datorită faptului că lamele de instrumente de foraj care sunt utilizate direct pentru minerit sunt armate cu fitinguri din diferite tipuri de carburi cimentate, în partea următoare sunt prezentate informații de bază pentru utilizatori cu privire la utilizarea lor. 

Departamentul de Export și Marketing al Gonar și personalul de service sunt la dispoziția dvs. și sunt întotdeauna gata să ofere cunoștințe și asistență, astfel încât cel mai bun catalog pentru condițiile geologice să poată fi selectat dintr-o ofertă vastă de catalog sau să poată fi proiectate noi instrumente. Selecția corectă a uneltelor este foarte importantă, deoarece alte instrumente trebuie să îndeplinească cerințele de granit greu de lucru, gresie și calcar, în timp ce alții lucrează în cărbune sau roci cu o lucrabilitate similară. Uneori chiar modificări minore ale sistemului de sinterizare atunci când se întăresc lamele sau se schimbă gradul de sinterizare pot prelungi durata de viață a sculei și pot crește progresul găurilor până la două ori. 

În interesul îmbunătățirii constante a calității instrumentelor noastre, dorim să stabilim și să menținem contacte strânse cu utilizatorii noștri și vă rugăm să vă împărtășiți părerile și informațiile cu noi. Orice schimbări privind începerea producției de noi tipuri de unelte, precum și retragerea din programul de producție a unor mărimi sau tipuri de unelte, vă vom informa. 

Dorim tuturor utilizatorilor instrumentelor noastre să lucreze în condiții de siguranță și eficiente.

 

Utilizând materii prime numai de la furnizori certificați, în combinație cu facilități de producție inovatoare de înaltă tehnologie, putem garanta o calitate ridicată a oțelurilor de foraj complet carburant. Departamentul nostru de cercetare și dezvoltare echipat cu un laborator de testare și instalația noastră de sinterizare care produce carburi în cuptoare cu vid controlat, asigură o calitate ridicată a producției.
Oferim o gamă largă de produse cu sinterizanți din carbură și avem posibilitatea de a ne întoarce rapid pe sculele prototip și cerințele urgente. Pentru a rezuma, suntem o companie dinamică, cu scopul de a deveni lideri în domeniul tehnologiei și inovării produselor.

Va rugam asteptati incarcarea cataloagelor

bottom of page